360 graders sundhed

på din arbejdsplads

Optimering – forebyggelse – bevægelse – behandling

​360 graders sundhed på din arbejdsplads.
Er en sundhedsstrategi der virker nu – og holder på den lange bane. For den enkelte medarbejder og for virksomheden som enhed.

Et præmis

At sidde på kontor og arbejde med computer er en præmis for mange. Men desværre ikke naturligt for vores krop, hvorfor der kan opstå slid og skader.
Vi kan gøre det forhold bedre for dig, din krop og dit hoved. Og ikke mindst, for hele virksomhedens sundhed og trivsel.

Skræmmende tal

360 graders sundhed

på din arbejdsplads

Sæt ind fra flere vinkler

For at skabe en positiv spiral er vi nødt til at sætte ind fra flere vinkler. Det gør vi ved at implementere en sundhedsstrategi, der virker nu – og holder på den lange bane. Det gør vi ved at tænke hele vejen rundt om det enkelte menneske.

Markedets mest optimale kontorstol.
Vores unikke fjedermekanisme gør stolen aktiv og følger brugerens bevægelser og aktiverer hele kernemuskulaturen. Det stillesiddende arbejde er nu afløst af en bevægelig dag, som fremmer din sundhed og giver dig styrke. Der er ikke et utal af forskellige indstillingsmetoder, og stolen minder dig om, når en dårlig arbejdsstilling skal justeres.
Samtlige vores stole er med til at fremme ”aktivt siddende” arbejde. Vi hjælper især dem som i forvejen har udfordringer med ryggen.

Øg bevægelsen og forebyg smerter.
RASK tilbyder både elastiktræning på kontoret samt holdtræning på virksomheden. Elastiktræning foregår ved medarbejdernes kontorpladser og tager kun 10 min. ingen tøjskifte, ingen spildtid og minimal forstyrrelse af virksomhedens ansatte. Holdtræning kræver et separat lokale, og vi tilbyder forskellige hold såsom mobility, hiit, yin yoga, mindfulness. Perfekt som en mental pause for hjernen, i en travl hverdag.

Behandlingsmassage i høj kvalitet.
Vores speciale er dybdegående fysiurgisk massage, som løser reelle problemer.
Vi fore-bygger og behandler smerter og skader samt symptomer på stress og overbelastning. Håndværket er i orden, så I kan glæde jer til glade og tilfredse kollegaer, der har mindre ondt og større lyst til at lave mere, helt uden at forlade arbejdspladsen.

15 eller 500

Medarbejdere?

Om i er 15 eller 500 medarbejdere i virksomheden, eller måske I slår jer sammen med nabokontoret, så finder vi den løsning, der passer bedst til jeres hverdag, behov og arbejdsplads.

Dokumenteret

Effekt

  • Øget produktivitet
  • Mindre sygefravær
  • Et personalegode i høj kurs
  • Fastholdelse af medarbejdere
  • Øget trivsel på arbejdspladsen

Få en bedre

Arbejdsdag i dag

Med 360 Graders Sundhed på din arbejdsplads
får jeres virksomhed en langtidsholdbar sundhedsstrategi, der virker for den enkelte medarbejder og for virksomheden som helhed.
Det er en investering, der kan mærkes i hverdagen og ses på bundlinjen.

Kontakt

Få løsningen som en samlet enhed, eller start
med den service, der giver mest mening for jer, lige nu.
Kontakt os, og bestil et uforpligtende møde på
Tlf.: +45 3360 9026
Mail: info@360graderssundhed.dk
Web: www.360graderssundhed.dk